Првата вечер, како што впрочем најави  управата за јавни приходни помина низ лупата на инспекторите... Од Прилеп , Зоран Момироски со информациите за втората фестивалска вечер . 


Датум на објава: петок, 14 јули 2017 во 15:26
Зоран Момировски
Обновено во: 15:59

коментари

остави коментар