Сепак, има и такви кои имаат повеќе среќа, па плаќаат “само“ парична казна.

Во желба да направи селфи во музејот 14th Factory во Лос Анѓелес, една девојка направи штета од 200.000 долари.

На објавената снимка од музејот се гледа како девојката се мести за фотографија, а потоа се наслонува на експонатот, чиј пад предизвика домино ефект.

Како што е соопштено од музејот, срушени се најмалку десет експонати, а три скулптури се трајно оштетени при овој инцидент.

Датум на објава: петок, 14 јули 2017 во 13:05
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар