Напаѓачи, маскирани во полицајци убија 11 луѓе, откако упаднале на забава во градот Тизајука и отвориле оган.

Меѓу загинатите нема деца, кои  очигледно биле поштедени од напаѓачите.

Смртно се застрелани седум мажи и четири жени, кои биле дојдени на забавата со своите деца.

Не се познати причините за злосторствата, кои ги извршиле четворица напаѓачи. 

Датум на објава: петок, 14 јули 2017 во 09:17
Гоце Герасимовски

коментари

остави коментар