Во еден момент питонот дури и се прозева , без реакција од девојчето . Еди Таока се гордее со своите миленичиња , наречени Сони и Шер  .

Тој вели дека е сосема безбедно да се живее во друштво на питони и оти неправедно е што луѓето сметаат дека питоните се опасни животни .

Медиумите се виновни што ги преставуваат питоните за крволочни животни , вели таткото на малото девојченце.Датум на објава: вторник, 11 јули 2017 во 20:25
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 20:26

коментари

остави коментар