Детето со години спиело најмногу по 45 минути , а потоа до следното заспивање било агресивно .

Се до моментот до кога неговите родители го купуваат кучето Лего , кое го заспива детето за пет минути и со него спие по цела ноќ .

Детето едноставно веќе не може да живее без својот најдобар четириножен пријател .

Датум на објава: вторник, 11 јули 2017 во 18:33
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар