Тој ги објавило интимните фотографии од поранешната девојка , а таа го обвини за физичко насилство. Да биде скандалот поголем , тој со свршеницата Блек Чајна има и ќерка.

Роб на инстаграм објавил серија фотографии , напишал колку пари потрошил во врската со старлетата . Фотографиите биле толку интимни што бил исклучен од социјалната мрежа. Напишал и дека на Чајна потрошило милио9н долари само за пластични операции за да си ја врати формата на телото .  И таа не му остана должна . Изјави дека ја претепувал ,а таа морала да молчи зашто станува збор за Кардашијан .

Според медиумите , таа веќе му ги вратила двата автомобила и скапиот накит што Роб и ги подарил .

Сестрите Кардашијан засега молчат за овој скандал , освен што се загрижени за нивната внука.

Датум на објава: сабота, 08 јули 2017 во 12:53
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар