Лауреатот Бозоне наградата им ја посвети на сите актери кои живеат за театарот и кои, како што рече, никогаш да не се откажуваат од своите желби. 

Датум на објава: петок, 07 јули 2017 во 15:23
Анета Шијакова

коментари

остави коментар