Задникот на мегапопуларната пејачка е прогласена за идеална во „истражувањето“ во кое учествувале 500 пластични хирурзи или точно 583 хирурзи.
Атрактивната Бијонсе е најуспешна, најбогата, најубава а сега и совршена кога е во прашање изгледот на нејзиниот задник.

Според истражувањето на пластичните хирурзи задникот на Бијонсе  ги има потребните идеални мерки. Формулата  која ја користеле докторите била едноставна задникот мора да биде 43,86 проценти поширок од струкот, токму како што е задникот на Бијонсе.

Датум на објава: среда, 05 јули 2017 во 12:43
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:50

коментари

остави коментар