Млади а перспективни. Млади, а со големи цели и амбиции. Матурантите денес испратија порака за мир и единство во светот.

11-та година по ред, тие го играат танцот квадрил 4ка. Исполнети и среќни. Задоволни од својот добар гест, со пораки за љубов,  единство и не насилство.

Матурската парада оваа година ја играа 2.000 матуранти од земјава, заедно со своите врсници од уште десетина држави од цела Европа.Датум на објава: петок, 19 мај 2017 во 13:30
Катерина Капкоска
Обновено во: 13:57

коментари

остави коментар