Тој и 92 годишната Шејла Двајт не зборувале од 2008 до пред две години, поради тоа што таа останала пријателка со двајца пријатели на Елтон, со кои тој решил да ги прекине контактите. Но, пред две години тој реши да и прости на мајка си и отиде на нејзиниот 90-ти роденден.

Where it all began: The mother-son duo mended things between each other following a feud since 2008. They are pictured in London in 2002

Во април годинава Елтон Џон беше болен од сериозна бактериска нфекција поради која ги откажа сите настапи...

Датум на објава: понеделник, 15 мај 2017 во 12:58
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар