Поделени се мислењата за виновникот на оваа сообраќајна незгода. Едни велат дека автомобилот бил преблиску до камионот додека други го обвинуваат возачот на камионот.

Погледнете ја снимката и дадете ваш коментар:

Датум на објава: четврток, 11 мај 2017 во 21:42
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 11:00

коментари

остави коментар