- Имаме информација дека маскирани напаѓачи извршиле насилство над пратеници. Ова е време за дијалог не за насилство, апелираме сите страни да се воздржат од потпалување на состојбата и апелираме до полицијата дека има одговорност за ситуацијата - рече шведскиот амбасадор.

Датум на објава: четврток, 27 април 2017 во 20:13
Мирјана Трпческа
Обновено во: 22:19

коментари

остави коментар