„Коалицијата за слободен говор“ која ги собира глумците во порно индустријата повика на пауза на сетовите бидејќи така сака да ги заштити останатите колеги и да спречи ширење на вирусот.

До гласините дошло по информацијата дека еден од глумците не прошол на редовниот тест, што е објавено во официјалниот регистер.

- Поради претпазливост баравме од продуцентите да престанат со снимање се додека не се потврдат овие факти. Исто така, проактивно ќе почнеме со известување на поединци кои имале контакт со потенцијално заболениот и повторно да ги тестираме, пишува во соопштението.

коментари

остави коментар