Една од нив е Дана Харитонова од Киев, која деновите ги поминува пред фотоапаратите. Тоа резултира со фантастични фотографии, кои можете да ги видите подолу.

Иако не поминува многу време во "истражувачките одаи" на украинските мајстори, таа е посакуван клиент, која со своето лице е способна да изрази низа на карактери.

Датум на објава: понеделник, 17 април 2017 во 16:54
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар