Полицијата соопштила дека Пачео Бустаменте е уапсен во петок под обвинение дека лажно се претставувал како полициски офицер од Флорида.

Бустаменте возел Форд Краун Викторија сличен на многу полициски возила кога му се приближил необележан автомобил на детективот и ја вклучил сирената.

Детективот го запрел своето возило но во разговорот со Бустаменте сфатил дека овој не е полицаец и го уапсил.

Бустаменте и рекол на полицијата дека и порано го правел тоа.


коментари

остави коментар