Иванов од  Унгарија порача дека нови предвремени парламентарни избори се најдоброто решение за излез од кризата во земјава.

Повеќе за посетата на македонскиот претседател на Унгарија  од извештајот од Будимпешта на  Мирјана Трпческа.

 

Датум на објава: понеделник, 20 март 2017 во 15:14
Мирјана Трпческа
Обновено во: 19:11

коментари

остави коментар