Дрогата, која според министерот за внатрешни работи на Србија, Небојша Стефановиќ е рекордна количина откриена во една акција во регионот, била пронајдена за време на претрес на цистерна.

Шестмина се уапсени за трговија и транспорт на дрогата, која стигнувала од Косово и била наменета за српскиот и за европскиот пазар.

Најголем дел од дрогата била скриена во шуплините на неколку возила и хангари..


Датум на објава: понеделник, 20 март 2017 во 14:17
Гоце Герасимовски

коментари

остави коментар