Станува збор за шампионот на Русија во Пауер-лифтинг, кој својот последен подвиг го посвети на годишнината од припојувањето на Крим со Русија.

Савкин, кој често влече екстремно тешки предмети, овој пат, го помести кранот за 1,5 метри во вториот обид. Настанот се одржа во бродоградилиштето во приморското село Ливадија.


Датум на објава: понеделник, 20 март 2017 во 09:16
Гоце Герасимовски
Обновено во: 09:18

коментари

остави коментар