Се наведува дека младоженецот тој ден не се појавил на својата венчавка, па невестата решила да ги „преземе работите во свои раце“ и да го приведе својот иден сопруг.

Сепак не е познато, дали тој после се' рекол „Да“, и дали воопшто венчавката се одржала.коментари

остави коментар