Слонот Рајан угина, тој доживеа старост од 66 години.

Рајан се појави во филмот Есента кој се прикажуваше во кината во 2006 година. По таа улога Рајан бил посвеон од Берфут Ресорт и до крајот на животот тој живееш во резортот.

Денеска Рускиот фотограф Мајк Коростелев ги објави своите фотографии од легендарниот слон, кој беше еден од последните пливачки слонови кои живееле на островот Андаман.

Погледнете ги неверојатните фотографии.

Датум на објава: сабота, 18 март 2017 во 21:33
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар