Тврдат, интервенцијата на локалната власт е избрзана поради што над 750 ученици во оваа гимназија со месеци учат без природна светлина.


Датум на објава: петок, 17 февруари 2017 во 18:30
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 18:44

коментари

остави коментар