Според нив Македонија за разлика од минатото, денес е земја која директно се поврзува со сите позначајни европски и светски дестинации, што значи поголема мобилност на граѓаните.


Датум на објава: петок, 13 јануари 2017 во 15:09
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:12

коментари

остави коментар