Ова денес го најави претседателот на ОК на ВМРО ДПМНЕ од Охрид, потсетувајки дека партијата држи до зборот и ќе ги реализира сите ветени проекти во програмата.

Марината ќе се гради од 2018 до 2020 година кај каналот Студеништа и ќе  чини 2 милиони евра.Датум на објава: среда, 11 јануари 2017 во 14:45
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:22

коментари

остави коментар