Нина која веќе со години живее и работи во Милано, на социјалните мрежи ги загрижи следачите кога откри дека ја ограбиле во Салерно. Таа седела во автомобилот во близина на железничката станица кога и пришол маж и низ отворениот прозорец ја зграпчил чантата на задното седиште и побегнал.

Сепак, таа додала дека крадците не се усреќиле премногу со пленот.

- Бисерче, внатре ќе најдеш само две шишиња со оцет. Сјаен улов, напишала Нина.коментари

остави коментар