Прво сончање, па уште поледен предизвик. Тројца велешани на -15 на капење на велешкото езеро Младост. Го скршија мразот па се влегоа во студената вода без проблем.

Ладниот предизвик велат не мора да се случува само во Русија. Деновиве тврдат се идеални за дружба и забава, но и за храбри чекори како овој. Ова велат ќе биде еден од убавите спомени од студената зима годинава.


Датум на објава: недела, 08 јануари 2017 во 17:15
Ана Милевска Ѓеоргиева
Обновено во: 09:07

коментари

остави коментар
  1. Спартанци ...спремање за Водици!!!