- Сакам да престанам да пушам. Носев никотински фластери но не ми помогнаа, признала таа.

Наоми открила дека ќе почне со сеанси на хипноза кај доктор бидејќи е убедена дека е тоа единствениот начин да ги остави цигарите.коментари

остави коментар