Информираат дека е испратена дополнителна механизација која ќе помогне во побрзо расчистување на овој патен правец.

Се апелира до граѓаните да ја имаат предвид оваа информации и доколку имаат можност да се воздржат од патување по овој патен правец во наредните час до час и половина.

Дополнително ќе информираат за нормализирање на сообраќајот на оваа делница

На патниот правец дополнително се испратени патроли на сообраќјната полиција за регулирање на сообраќајот. /МИА


коментари

остави коментар