Иако бил во критична состојба, сепак собрал сила да побара помош од докторите.

Тие го прегледале и му направиле ренгенска снимка за да го лоцираат местото каде се наоѓа куршумот во неговиот череп.

Потоа му направиле операција, која поминала на најдобар можен начин. 

Иако за слоновите важи правилото дека никогаш ништо не забораваат, се надеваме дека „Убавото момче“ ќе ја заборави оваа грозна случка.

Датум на објава: среда, 04 јануари 2017 во 22:55
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 23:02

коментари

остави коментар