„Исцелител“ во Виена прогласен за најдобар дебитантски филм во Југоисточна Европа

Филмот „Исцелител“ на режисерот Ѓорче Ставрески е добитник на награда за најдобар дебитантски филм на филмскиот фестивал Let’s CEE во Виена, Австрија.