На аеродром во Атина уапсен Нигериец, проголтал 1,1 кг, кокаин

На меѓународниот аеродром во Атина, грчката полиција уапси Нигериец, кој проголтал 67 пакетчиња кокаин со тежина од 1,1 килограм.