Регионална конференција на земјоделски задруги во Струмица

Да изградиме коперативно општество е темата на петтата регионална конференција во организација на Македонската асоцијација на земјоделски задруги, а под покровителство на Владата на Република Македонија, која денес се одржува во Струмица.