Струмичките раноградинари загрижени : Албанските домати им го преземаат домашниот пазар

Струмичките раноградинари загрижени. На стартот на интензивните берби домати увезени од Албанија по дампинг цени и според нив со сомнителен квалитет им го преземаат домашнито пазар. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер