Стоматолозите збунети од протоколите за ординациите

Стоматолошките ординации во конфузија со протоколот кој им с енаметнува од страна на надлежните институции. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер