Стартуваше полицискиот час од 16 до 5 часот, издадени 27 илјади дозволи за движење

Веќе два часа продолжен полициски час во Македонија..

Стапи на сила најстрогата мерка досега, полицискиот час, кој почна во 16 часот и така ќе биде во сите работни денови.. Како и дел од државните институции, и новинарите се изземени од мерката..

Овој пат,  во центарот на Скопје, е мобилната екипа на Канал 5..

Сунаи Сабриоски е во обиколка на главниот град..

притисни ентер