Стапи на сила полицискиот час – забрането движење на населението од 21 до 06 часот

Во овие моменти, стапува во сила забраната за движење на граѓаните во ноќните часови.

Стапи на сила полициски час што ќе трае до 06 часот наутро секој ден.

Од забраната ќе бидат изземени неколку категории граѓани и припадници на институции, вклучително и новинарите.

Во периодот на полициски час во овие вести го имаме Михајло Видимлиски.

 Што се предвидува новата рестрикција и како изгледа Скопје во моментов?

Повеќе во видеото.

Погледнете како изгледаше Скопје неколку минути по стапувањето на сила на полицискиот час:

притисни ентер