Ова е епилогот по вечерашната ждрепка на која беа извлечени и другите групи.

Изгледот на групите за европското првенство  во Загреб:

Група Ц: (град домаќин Загреб) Германија, Македонија, Црна Гора, Словенија.
Група А: (Сплит): Хрватска, Шведска, Србија, Исланд.
Група Б: (Пореч): Франција, Белорусија, Норвешка, Австрија.
Група Д: (Вараждин): Шпанија, Данска, Чешка, Унгарија.
Првенство ќе се игра од 12 до 28 јануари 2018 година.

Датум на објава: петок, 23 јуни 2017 во 20:27
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар