Резултати и табели:

Д група: Србија – Велс 1:1, Република Ирска – Австрија 1:1 и Молдавија – Грузија 2:2.
Табела: Србија 12 бода, Република Ирска 12, Велс 8, Австрија 8, Грузија 3, Молдавија 2.

Г група: Италија – Лихтенштајн 5:0, Израел – Албанија 0:3, Македонија – Шпанија 1:2.
Табела: Шпанија 16, Италија 16, Албанија 9, Израел 9, Македонија 3, Лихтенштајн 0.

И група: Финска – Украина 1:2, Исланд – Хрватска 1:0 и Косово – Турција 1:4.
Табела: Хрватска 13, Исланд 13, Турција 11, Украина 11, Финска 1, Косово 1. /МИА

Датум на објава: понеделник, 12 јуни 2017 во 10:17
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар