Наптреварите ќе се играат по принцип секој со секого во петок од 19 часот а во сабота од 10 часот и недела од 09 часот. Минатогодишен победник на турнирот е Славија од Љубљана, а турнирот во минатото го освојувале и Спартак од Суботица и Металург од Скопје.

РАСПОРЕД

Петок 9 декември

19ч., ХК Металург Скопје – ХК Спартак Суботица
10,30ч., Славија Љубљана – Славија Софија

Сабота 10 декември

10ч., ХК Спартак Суботица – Славија Љубљана
11,30ч., Славија Софија – ХК Металург Скопје

Недела 11 декември

9ч., Славија Софија – ХК Спартак Суботица
10,30ч., ХК Металург Скопје – Славија Љубљана

Датум на објава: четврток, 08 декември 2016 во 12:39
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар