Џејмс: Мораме да играме подобро како тим

Најдобриот кошаркар на Кливленд Кавалирс, Леброн Џејмс, изјави дека причината за поразот од Индијана Пејсерс прво ja бара кај себе, а потоа и во другите играчи.