Македонски Приказни

Од понеделник до среда во 10 часот, по една нова македонска приказна од тимот на Канал 5. Во тек е новиот серијал македонски приказни во наша сопствена продукција во кој акцент е ставен на хуморот, зашто смеата дефинитивно најмногу недостига во нашет ...

Пари и љубов

Серијата добитничка на многу интернационални награди за најдобра актерка, актер, музика... Серијата која покрај неодоливите актери Туба и Енгин (ѕвездите на мега-хитовите "Аси" и "Фатмаѓул") ги покори и најголемите противници на турски серии и освои ...

Вистинска ѕвезда

Изненадување за сите гледачи кои се желни за нови програмски содржини! Ви ја претставуваме „Вистинска ѕвезда“ – најгледаната бразилска серија за оваа деценија, која ужива огромна популарност кај дури 30 милиони гледачи. Секој работен ден во 23.30 час ...

Сарајот на Серџе

Таа има само 32 години, а товар тежок колку за два животи. Се вика Серџе, две години е вдовица, а е млада и полна со живот.
Куќата и децата се нејзиното се ' во животот. Затоа умее да каже дека има сарај во кој таа е султанката, а децата - бог ...