Седница на Советот за безбедност во проширен состав

Во вилата Водно, повеќе од еден трае седницата на Советот за безбедност во проширен состав, со учество и на функционери од економскиот сектор во земјава.

Јулијана Николовска е пред вила Водно.

Јуле, се знае ли што ќе биде во фокусот на денешната седница на Советот за безбедност?

Во видеото погледнете го целиот извештај.  

притисни ентер