Се оженил со својот автомобил Буба

Да се сакаат автомобилите е дна работа, но да се има сексуален однос со нив, тоа е нешто друго.

Едвард Смит од местото Јелм во Вашингтон е човек кого сексуално го привлекуваат автомобилите, а сега конечно си ја пронашол и својата животна сопатничка. Овој механофил одлучил да се ожени со својата Фолксваген Буба Ванила, стара 30 години.

Механофили се личности кои сексуално се возбудуваат на машини како што се автомобили, авиони и возови.

Едвард во изминатите 45 години во кревет однел речиси илјада љубовници, но само една од нив била вистинска жена. Сите останати биле лимени убавици на четири тркала. Открил дека невиноста ја изгубил со Бубата на соседот, а имал незаборавен однос и со Астон Мартин.

„Додека другите мажи ги загледуваат женските задници и гради, јас гледам хауби и багажници“, рекол Едвард.

Како што истакнува тој, неговата врска со Ванила е пред се отворена. Сепак стариот лисец не може да им одолее ниту на другите автомобили што ги поседува, Опел ГТ од 1973 кого го вика Цимет и Форд Ренџер со име Сплеш.
притисни ентер