Прес-конференција на Инспекцискиот совет (ВИДЕО)

Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска,заедно со директорите на Државен пазарен инспекторат – Стојко Пауновски, на Државен санитарен и здравствен инспекторат – Иринка Сотирова, на Државен инспекторат за труд – Аљадин Хавзиу, на Државен инспекторат за транспорт – Руфат Хусеини и на Агенција за храна и ветеринарство – Зоран Атанасов и Висаре Риза од Агенција за лекови и медицински средства (МАЛМЕД).

притисни ентер