Неверојатна кражба украдени пет и пол тони крем „Нутела“

Засега непознатите сторители прво од камионската приколка украле енергетски пијалаци , а потоа неверојатно сакајќи да се заблажат тргнале во нова кражба.

Засега непознатите сторители прво од камионската приколка украле енергетски пијалаци , а потоа неверојатно сакајќи да се заблажат тргнале во нова кражба.

Необични крадци во Германија, крадци љубители на чоколаден крем .

Фантастични  пет и пол тони крем Нутела се украдени од шлепер во германскиот град Бад Херсфелд.

Вредноста на украдената роба се проценува на околу 16 000 евра . 
притисни ентер