Канал 5 Телевизија - Мобилна верзија
МЕНИ
ПОЧЕТНА ВЕСТИ СПОРТ ПРОГРАМА ПРОГРАМА 5 + ЕМИСИИ СЕРИИ КОНТАКТ

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Адреса

Телевизија  Канал 5
Улица Скупи
1000 Скопје
Република Македонија

Веб уредник
editor@kanal5.com.mk

Маркетинг
marketing@kanal5.com.mk

Информативна редакција
desk@kanal5.com.mk
info@kanal5.com.mk
тел. +389 (0)2/ 3091-551 локали 132 и 133
факс +389 (0)2/3091-560

Сметководство
факс +389 (0)2/3091-556

 Централа
тел. +389 (0)2/3091-551  


 

КАТЕГОРИИ НА ВЕСТИ

КАНАЛ 5 Мобилна Верзија

Добредојдовте на веб страната на Канал 5 Телевизија, оптимизирана за приказ на мобилните уреди или Вашите таблет персонални компјутери.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Контактирајте не и дознајте ги информациите кои ви се потребни.

СТАНДАРДНА ВЕРЗИЈА