Министерството за култура ги лоцира грешките со одбиените апликации

Министерството за култура ги лоцира првите грешки со одбиените апликации. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер