Македонија сеуште со затворени граници, во регионот дел се отворени, дел од земјите наскоро

Србија од вчера, ги отвори границите ,а Грција најави дека тоа ќе го стори од 15 јуни.. Додека регионот ги отвора границите или најавува нивно скорешно отворање ,кај нас се уште нема најава дали и кога . Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер