Кој загадува?

Мерните станици низ државата покажуваат високо загадување на воздухот, полицискиот час ги смири и граѓаните и иднустријата, времето е се потопло, но нивото на ПМ 10 честичките е во пораст.

 Како влијае загадувањето на воздухот во комбинација со ковид-19?

Гледајте 5 минути факти понеделник, во вестите во 18, на Канал 5 Телевизија.

притисни ентер