Кејт Мидлтон барала попуст во продавница за антиквитети

Кејт Мидлтон дефинитивно внимава на секоја потрошена фунта.Војвотката од Кембриџ уште еднаш ја покажа својата скромност.

Пред да се поради Кејт Мидлтон во Лондон посетила една продавница со антиквитети и  од сопственикот на дуќанот барала попуст за одредени работи кој сакала да ги купи.

Војвотката од Кембриџ во продавницата се „ценкала“ со газдата за да ја добие саканата цена , додека Кејт ја договарала цената , принцот Вилијам бил пред дуќанот и се досадувал, тврди сопственикот на продавницата за антиквитетен.

-Војвотката бараше да купи неколку работи за својот дом и за нив бараше попуст , изјави сопственичката на продавницата Каролин Комб. Која потоа дополни дека војвотката на крајот и го добила бараниот попуст.

„Секако дека и дадовме попуст . Има голем дом кој треба да го уреди. Ни се допада нејзиниот потег , што побара попуст“, откри сопственичката на продавницата за антиквитети.
притисни ентер