Искуството на лекарите од ГОБ „8-ми септември“ во лекувањето на ковид19

За корона вирусот и начинот на лекување за Канал пет говори доктор Малиновска Николовска од Градската општа болница Осми септември. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер